Descripció
Ingredients: sorigot de llet de cabra pasteuritzada i quall vegetal.
El brull de la Lleteria CasTol té un perfil mantecòs que recorda la textura de la pannacota. En boca resulta un tant granulòs, de llarga persistència amb un retrogust a llet fresca de cabra. És ideal per a postres i per a acompanysr amb mel i fruits passificats.
Elaboració artesana del brull a partir del sorigot (sèrum restant de l’elaboració del formatge) tal i com ho feien els meus iaios.
Tractament tèrmic per garantir la seguretat almentària.
Apte per a vegetarians perquè s’elabora amb quall vegetal procedent dels estams del card coler.
Es presenta envasat amb envàs PLA, termoplàstic 100% ecològic i compostable. L’envàs s’ha de reciclar al contenedor groc.
S’ha de mantenir a la nevera entre 4ºC i 6ºC.
Caducitat: 14 dies. Un cop obert consumir en 3-4 dies.
Venda directa del productor al consumidor.
Núm. RGSEAA
15.008771/CS